Folkeoplysningsudvalget støtter SportsKollektivet

Oprettet d.

Folkeoplysningsudvalget støtter SportsKollektivet

Klubben har over en årrække testet og udviklet SUP-aktiviteter i klubben (Stand Up Paddle).  

I 2015 anskaffede klubben 2 stk. SUP boards for at supplere vores daværende aktiviteter, og give medlemmerne mulighed for at prøve denne nye, hurtigtvoksende sportsgren. Det var så stor succes at vi i 2016 valgte at blive medlem under Dansk Surf og Rafting Forbund, hvilket gav mulighed for at låne 6 stk. SUP boards, og teste SUP som  fast aktivitet over en bred kam. Lånet var tidsbegrænset, da udstyret skulle videre til andre foreninger. 

Det stod hurtigt klart at SUP har stort potentiale i klubben, både som selvstændig aktivitet,  som supplement på ture og i form af crosstraining. Klubben ønsker ikke at prisen for medlemskab er en forhindring for nogen, og dette derfor sat lavt, hvilket giver klubben begrænset økonomisk råderum.  For at få de nødvendige midler til at anskaffe SUP boards til at fastholde det som aktivitet i klubben, ansøgte vi Folkeoplysningsudvalget pulje på Frederiksberg for støtte til den ekstraordinære anskaffelse. 

Udvalget har behandlet ansøgning positivt, og valgte at støtte SportsKollektivet med kr. 31.200,- til anskaffelse af SUP boards. 

Klubben har bidraget med yderligere midler, og tilskuddet have givet mulighed for indkøb af 6 stk. SUP boards til fast brug i klubben. 

SportsKollektivet takker Folkeoplysningsudvalget på Frederiksberg mange gange for støtten, og vi håber at se udvalget i klubben, så de kan få muilghed for at stifte bekendskab med SUP personligt. 

Billedet er fra første gang de nye boards blev taget i brug, sammen med de eksisterende i Amager Strandpark.