Medlemskab

Medlemskabet er gældende for et år ad gangen, fra 1. juli til 30. juni. Kontingentet betales årligt, og det koster kr. 300,-

 

Er du medlem af SportsKollektivet kan du gratis deltage i vores aktiviteter samt låne det udstyr vi råder over. I tillæg har du mulighed for at deltage på de ture, vi løbende arrangerer i klubben.

 

Hvis du vil have mere for pengene, så er SportsKollektivet det helt rigtige sted at byde ind! Kontakt et medlem af bestyrelsen - vi elsker nye initiativer - og vil du være med til at drive en aktivitet, så lad os i fællesskab få det stablet på benene. 

Du kan melde dig ind via vores shop.Forslag - Forslag - Forslag: 

Et medlemsskab dækker det hele!

Vi har kun en type medlemsskab i SportsKollektivet, hvilket giver dig adgang til alle vores aktiviteter, på tværs af sportsgrene, og mulighed for at låne klubbens udstyr

 

 • Medlemskab gælder for et år ad gangen, fra 1. juli til 30. juni. ​​​​​​
 • Kontingent betales årligt, og koster kr. 300,-
 • Er du junior betaler du det halve af de voksne - kr. 150,-
 • Du melder dig ind via vores shop -Klik på Voksen eller Junior.


I tillæg får du mulighed for at deltage i ture, arrangementer og fester som løbende arrangeres igennem året. Der kan være en egenbetaling udover kontingent, men denne vil kun være aktuel, hvis du tilmelder dig.  

Vi håber du har fået lyst til at blive en del af klubben, men før du melder dig ind, beder vi dig læse afsnittet nedenfor. 

SportsKollektivet


Ofte stillede spørgsmål: 
 

 • Hvorfor er kontingent så billigt?
  Vores kontingent er bevidst sat lavt, da vi mener alle skal have mulighed for at dyrke sport i fællesskab med andre. Størrelsen på kontingent må ikke være barrieren for at få motion, og det skal ikke være nødvendigt at vælge noget fra, for at vælge SportsKollektivet til. 
   
 • Kan jeg få dispensation fra at betale kontingent?
  Ja - Vi er klar over, at selv med et lavt kontingent, kan der være situationer, hvor det ikke er muligt at få plads til det i budgettet. Hvis det er tilfældet, beder vi dig kontakte os via e-mail, kort beskrive din situation, og vi vil se positivt på at enten reducere eller dispensere fra kontingent. 
  ​​​​​
 • Hvordan får I det til at hænge sammen? 
  Klubben er baseret på frivillighed, og når mange bidrager, giver det mange mulihgeder. Kontingent fritager dig ikke fra at bidrage, men giver dig retten til at deltage. 
   
 • Hvorfor skal vi løfter I i flok?
  Forestil dig at klubben er båden på billedet til højre (nedenfor på mobil), og roerne er medlemmerne. Hvis kun een roer, sejler båden i ring, og vi kommer ingen vegne. Hvis et par stykker roer, kommer vi fremad, men det går langsomt, og resten er med på turen, men bidrager ikke til den. Hvis det så ovenikøbet er de samme, som skal ro hele tiden, bliver de på et tdspunkt så udmattet, at båden går i stå, og ingen kommer nogen vegne. 

  Hvis derimod alle roer, bevæger båden sig stabilt fremad til alles gavn og glæde. Skiftes der endda ud på pladserne før nogen er udmattet, kan der holdes momentum hele tiden. Det er hvad vi tilstræber, og så det smooth sailing for os alle, samtidigt med vi får et hav af muligheder for at være aktiv. 
   
 • Jeg vil gerne være med, men ikke har muilghed for at bidrage p.t?
  Vi tilstræber fleksibilitet, ikke blot i aktiviteterne, men også i muligheden for at bidrage. Vi er alle i perioder ophægt af andre ting, at vi ikke kan bidrage, men måske i højere grad har brug for et sportsligt-pusterum, og det skal der være plads til. 
   
 • Kan jeg foreslå nye aktiviteter? 
  Vi elsker nye initiativer, og vil du være med til at etablere og drive en ny aktivitet, så lad os i fællesskab få stablet det på benene. Hvis du vil have mere for pengene, er SportsKollektivet det helt rigtige sted at byde ind.