LØB FOR LIVET

"Løb for Livet er SportsKollektivets løbe-tilbud. Vi startede det i apri på opfordring fra bla. Frederiksberg Idræts-Union og Frederiksberg Kommune og fik støtte fra "Bevæg dig for livet".

Vi er blevet så glade for løb, at det nu er fast aktivitet i klubben, igennem hele året, og der er for alle som vil i gang eller blive bedre løbere.
 

BLIV KLAR TIL ROYAL RUN:
 

I samarbejde med bla. DGI og Royal Run arrangere vi løbe-skole med 12 ugers træningsforløb frem imod Royal Run.Du får sat din træning i system, bliver en bedre løber, og bliver en del af et fællesskab  

Se Facebook-event for yderligere information om løbe-skole her

  

BLIV EN DEL AF LØBEFÆLLESSKAB


"Bevæg dig for Livet" skal sætte Danmark i bevægelse - for sjov, for hinanden og for livet.

SportsKollektivet vil gerne sætte dig og dit liv i bevægelse, og invitere dig til at deltage i vores løbe-initiativ. Uanset om løb er nyt for dig, eller du allerede er rutineret, er det din chance for at blive en bedre løber sammen med os. 

​​​​​Vi startede det som en del af "Bevæg dig for Livet", og blevet så begejstret for løb og løberne, at det nu er fast aktivitet i klubben - Du får instruktion af erfarne instruktører, løbe-program, viden om løb, sved på panden, fælleskab on- & offline og ikke mindst en masse dejlige mennesker at dele det med. 

Vi har nogen spændende forløb (synes vi), og håber vi har fanget din interesse, så du vil læse videre nedenfor, og forhåbentlig, tilmelde dig! 

Du finder al informationen nedenfor, og du er selvfølgelig meget velkommen til at invitere din ven, veninde, kone, mand, mor, far, søster, bror eller kollega med. Vi glæder os til at løbe for livet sammen med jer! 

​​​​​​​SportsKollektivet

 


 

PROGRAM

Uanset om dine første løbesko stadigvæk ser nye ud, eller du allerede har en omfattende samling af udtrådte, har vi sammensat et program, hvor du vil blive udfordret, motiveret, støttet og engageret til at løbe og blive bedre til det. 

Vi arbjeder med konditionen, men har også en styrke-del som tilgodeser dit bevægelsesmønster og vi skaber indsigt i optimering af løbestil, samt løbe-økonomi. Det hele fletter vi sammen med sociale elementer, så det bliver meget sjovere at løbe.

De forskellige niveauer tilgodeses ved at variere øvelser, programmer, mængder etc. 

Vi mødes hver torsdag til fælles træning, og du får program til selvtræning imellem. Du får også adgang til vores lukkede gruppe, hvor du kan stille spørgsmål, kordinere træning med de andre deltagere, samt løbende få input til at motivere dig og forbedre din træning. 

Kom til vær med og bliv en bedre løber, mens du har det sjovere!

 


 

PRAKTISK INFORMATION

Vi mødes hver tordag kl. 18.30. Forvent med op- og nedvarmning at træningen vare max. 1 time.

Vi træner på Frederiksberg, primært i Søndermarken og Frederiksberg Have, men andre steder kan komme i spil, afhængigt af træningen. 

Vi arbejder ofte med forløb, hvor træningen indgår som en del af, og instruktørerne kan altid hjælpe dig med information herom. 

Du får mulighed for at  kordinere selvtræning med de andre deltagere via vores lukkede gruppe. Her vil du også kunne stille spørgsmål og løbende få input til at motivere dig og forbedre din træning.

TILMELDING

Det eneste det kræver for at deltage er medlemskab af SportsKollektivet. Du er selvfølgelig meget velkommen til at prøve at være med før du melder dig ind.

Ønsker du at følge et forløb, f.eks. Løbe-skolen, må du meget gerne tilmelde dig via formularen nedenfor.  

Du finder formularen her: TILMELD MIG NU.

Hvis du allerede nu ved SportsKollektivet er det rigtige for dig, og du vil være medlem, melder du dig ind via vores shop. Du finder vores shop her. ​​​

 SAMARBEJDSPARTNERE
 

Goline

Line Hedegaard Nielsen har en bachelor i idræt og en kandidat i human fysiologi, er tidligere elitesportsudøver, skiinstruktør og har de sidste 6 år trænet mange forskellige mennesker og aldergrupper, med fokus på både den fysiske og psykiske del. 

Line har medvirket til at udvikle SportsKollektivets løbe-træing, og er forsat tilknyttet klubben, hvor hun tilføjer et højt niveau af både faglighed og godt humør. 

Links: 

CPH RUN SHOP

CPH RUN SHOP er under samme tag som Copenhagen Floorball Center, som i årvis har forsynet medlemmerne med indendørs-sko. 

De bidrager med viden om sko, udstyr og løb samt deres store netvæk med mange løbe-kapaciteter.

Udover de kan sikre dig den rigtige løbesko, får du som medlem også rabat og gode tilbud på udstyr. 

Links: