VI LØBER VIDERE FOR LIVET

Det oprindelilge forløb "Løb for Livet", som beskrevet nedenfor, er nu afsluttet. Men vi er blevet så glade for løb og løberne, at vi løber videre for livet hele sommeren.

Kom og prøv at være med  Se events til højre, hvor du også tilmelder dig.

Løb bliver en fast aktivitet i klubben fra august - VI træner sammen hver torsdag kl. 19.00. Vi håber du har lyst til og prøve at være med!  

KOMMENDE EVENTS:
 


Til august er der forløb igen - Følg med her, på Facebook eller benyt tilmeldingsformularen nedenfor for at blive orienteret pr. e-mail. 

  

GRATIS LØBETRÆNING


"Bevæg dig for Livet" skal sætte Danmark i bevægelse - for sjov, for hinanden og for livet.

SportsKollektivet vil gerne sætte dig og dit liv i bevægelse, og invitere dig til at deltage i vores løbe-initiativ. Uanset om løb er nyt for dig, eller du allerede er rutineret, er det din chance for at blive en bedre løber sammen med os. 

​​​​​Vi har fået støtte fra "Bevæg dig for Livet", og derfor valgt at gøre initiativet gratis for alle - uanset om du er medlem af klubben eller ej - Du får instruktion af professionel instruktør, løbe-program, viden om løb, sved på panden, fælleskab on- & offline og ikke mindst en masse dejlige mennesker at dele det med. 

Vi har planlagt et spændende forløb (synes vi), og håber vi har fanget din interesse, så du vil læse videre nedenfor, og forhåbentlig, tilmelde dig! 

Du finder al informationen nedenfor, og du er selvfølgelig meget velkommen til at invitere din ven, veninde, kone, mand, mor, far, søster, bror eller kollega med. Vi glæder os til at løbe for livet sammen med jer! 

​​​​​​​SportsKollektivet

 


 

PROGRAM

Uanset om dine første løbesko stadigvæk ser nye ud, eller du allerede har en omfattende samling af udtrådte, har vi sammensat et program, hvor du vil blive udfordret, motiveret, støttet og engageret til at løbe og blive bedre til det. 

Vi arbjeder med konditionen, men har også en styrke-del som tilgodeser dit bevægelsesmønster og vi skaber indsigt i optimering af løbestil, samt løbe-økonomi. Det hele fletter vi sammen med sociale elementer, så det bliver meget sjovere at løbe.

De forskellige niveauer tilgodeses ved at variere øvelser, programmer, mængder etc. 

Vi mødes hver torsdag til fælles træning, og du får program til selvtræning imellem. Du får også adgang til vores lukkede gruppe, hvor du kan stille spørgsmål, kordinere træning med de andre deltagere, samt løbende få input til at motivere dig og forbedre din træning. 

Kom til Kick-off og hør meget mere om hvordan du bliver en bedre løber, mens du har det sjovere!

 


 

PRAKTISK INFORMATION

Vi mødes hver tordag hhv. kl. 18.30 og kl. 20.00. Forvent med op- og nedvarmning at træningen vare ca. 1½ time.

Vi træner på Frederiksberg, primært i Søndermarken og Frederiksberg Have, men andre steder kan komme i spil, afhængigt af træningen. 

Selve forløbet starter den 5. april 2018, og strækker sig over 15 uger, til den 12. juli. 

Du får mulighed for at  kordinere selvtræning med de andre deltagere via vores lukkede gruppe. Her vil du også kunne stille spørgsmål og løbende få input til at motivere dig og forbedre din træning.

TILMELDING

Vi har modtaget så positiv response, at både Hold 1 og Hold 2 er fuldt booket. Det betyder ikke du kan komme med på et af holdene, da vi løbende giver flere mulighed for at være med, når vi kan se der er plads.

Vi har derfor oprettet en venteliste,og det er vigtigt du tilmelder dig denne, både for at få chancen for at være med nu, men også fordi vi meget gerne vil forsætte løbe-aktiviteter efter forløbet på mere fleksible vilkår. 

Du tilmelder dig via formularen her: TILMELD MIG NU.

Bliver der en ledig plads på et af holdene, hvilket er sandsynligt, tildeles denne via ventelisten. 
 

 SAMARBEJDSPARTNERE
 

Goline

Line Hedegaard Nielsen har en bachelor i idræt og en kandidat i human fysiologi, er tidligere elitesportsudøver, skiinstruktør og har de sidste 6 år trænet mange forskellige mennesker og aldergrupper, med fokus på både den fysiske og psykiske del. 

Line vil stå for både planlægning og gennemførsel af træning, og i kan forvente et højt niveau af både faglighed og godt humør. 

Links: 

CPH RUN SHOP

CPH RUN SHOP er under samme tag som Copenhagen Floorball Center, som i årvis har forsynet medlemmerne med indendørs-sko. 

De bidrager med viden om sko, udstyr og løb samt deres store netvæk med mange løbe-kapaciteter.

Udover de kan sikre dig den rigtige løbesko, får du som deltager også rabat og gode tilbud på udstyr. 

Links: