☆ Aktiviteter i klubben ☆

 

SportsKollektivets primære formål er at være inkluderende, hvilket afspejles i udvalget af aktiviteter, der spænder bredt fra surf-camps til yoga sessions. Vi er dermed en sportsklub med mange events, der giver medlemmerne mulighed for at være fysisk aktive igennem hele året, uanset sportsgren og sæson. 

For at imødekomme diversiteten i medlemsskaren, sikrer SportsKollektivet en bredde i udvalget af aktiviteter, således at alle kan være med. 

 

Vores omdrejningspunkt er ikke det enkelte individs udøvelse af en sport, men derimod handler det i højere grad om fællesskabets samlede deltagelse i sporten. 
Summen skal være en god oplevelse for alle, og der er derfor ikke pålagt deltager-kriterier til vores aktiviteter. Alle kan deltage, alle skal føle sig velkomne, og de erfarne hjælper de mindre erfarne. 

 

SportsKollektivet udbyder aktiviteter året rundt. Aktiviteternes varierer ift. årstid, men byde på masser af mulighed for at være aktiv i fæll
Nedenfor kan du se nogen af de forskellige aktiviteter, og læse mere om dem ved at klikke på billedet.


TILMELD DIG AKTIVITETER 
Alle vores aktiviteter bliver slået op som begivenheder på vores Facebookside. På begivenheden finder du information om tidspunkt, lokation og rammerne for gennemførelse af aktiviten og deltagelse heri. Ønsker du at deltage tilmelder du dig blot på begivenheden.

Til langt størstedelen af vores aktiviteter har du mulighed for at prøve at være med, før du eventuelt beslutter dig for at blive medlem, men for enkelte kan medlemskab være påkrævet. Det fremgår altid af beskrivelsen på begivenheden, så læs altid denne i forbindelse med tilmelding.

Begivenheder oprettes for en måned ad gangen, og ultimo indeværende måned, oprettes begivenhederne for den kommende måned, normalt imellem d. 25. og 28. Du finder altid de aktuelle aktiviteter, tidspunkter og lokationer via Facebooksiden, og de nedenfor angivne er kun vejledende. Hvis vi er så uheldige at måtte aflyse en aktivitet, sker det også via begivenhedenFacebooksiden.

Det sker, at spontane begivenheder alene bliver slået op i SportsKollektivet - Members Lounge - en privat facebookgruppe, forbeholdt vores medlemmer, men det er blot endnu en grund til at blive medlem!


AKTIVITETER 

Klik på billedet for yderligere information om aktiviteten.

Badminton på Skolen ved Nordens Plads.
Mandag kl. 19.30 - 21.00.

Klubben har bolde og ketchere , men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe din egen 


Basketball på Skolen ved Nordens Plads.
Lørdag kl. 15:00 - 17:00.

Fantastisk konditionstræning i fællesskab med andre, lige som vi kan li det. Alt du behøver for at være med er et par indendørssko.


Beach Volley
 i Frederiksberg Idrætspark
Tirsdag kl. 18:00 - 21:00

Lune sommeraftener i sandet og godt selskab - what is not to like? Mød som du er - klubben har bolde og nettene står klar. 

 


Floorball
 i Mariendalshallen.
Onsdag kl. 21:00 - 22:30 & fredag 19:00 - 21:00

Fantastisk konditionstræning i fællesskab med andre, lige som vi kan li det. Alt du behøver for at være med er et par indendørssko.


Fodbold  på Skolen på Duevej.
Mandag kl. 18:30 - 20:00

Finter, indlæg, grin og sved på panden. Vi spiller fodbold på mindre kunstgræsbane, og der er også plads til at ramme ved siden af. 


Kajak
hos Foreningsbyen Slusen.
Onsdag kl. 18.00 - 20.00

Forbered dig på at paddle, kæmpe, vælte og en masse sjov på vandet. Hvilken dag og hvornår vi spiller vil ændre sig i løbet af sæsonen. 

 

Kajakpolo hos Kajakhotellet.
Fredag kl. 19.00 - 21.00

Forbered dig på at paddle, kæmpe, vælte og en masse sjov på vandet. Hvilken dag og hvornår vi spiller vil ændre sig i løbet af sæsonen. 

Løb i Frederiksberg Idrætspark
Mandage 
kl. 18.30 - 19.30

Det er et HIIT at løbe med SportsKollektivet - Læs alt om initiativet, og hvordan du kan løbe med her:
SportsKollektivet - Løb for Livet

Skate i Tre Falke Hallen.
Søndag kl. 09:00 - 11:30.

Programmet finder du et på event et par dage før, og husk der skal benyttes indendørs-hjul af hensyn til gulvet..

 


Spikeball på Falkonergården.
Torsdag kl 19:00 - 21:00.

Vi har taget den nye dille fra stranden med ind i hallen, så vi kan spille hele året. Få udfordret din hurtighed og kordination med masser af grin.

SUP - Undervisning i Amager Strandpark
Onsdag kl. 18.30 - 20.30

Core og balancetræning når det er sjovest - på det blå ocean. Klubben har SUP boards der lånes - men medbring gerne eget board hvis muligt.

Surf - i det ganske land
Se begivenheder eller Members Lounge for tidspunkter.

Weekend tur til en af Danmarks (eller Sveriges) lækre surf spot. Turene er for alle, og udover surf har vi fokus på fællesskab og hygge.

 

Volleyball på Falkonergården.
Tirsdag kl 19:30 - 21:30.

Beach Volley style - bare uden sand, grill og måger. Alt hvad du behøver er et par indendørs-sko.

Windsurfing i Amager Strandpark
Torsdage kl. 17.00 - 20.00.

Lær at windsurfe - Fra bambi til bølge, og i godt selskab. Klubben stiller udstyr til rådighed, men du må meget gerne medbringe egen våddragt. 

Wing Surf i Amager Strandpark
Torsdage kl. 17.00 - 20.00.

Ny aktivitet i SportsKollektivet - Information følger.

 

Spontan Event - Hvor som helst!
Se begivenheder eller Members Lounge for tidspunkter.

Spontane initiativer til aktiviteter der bare må prøves, eller til at mødes et sted i fællesskab for at socialisere bydes altid velkomment. 

Ny aktivitet - Ude som inde.
Hvornår kan du og hvad vil du?

Vi må ikke låne girafferne i Zoo, så Giraf-Polo er afskrevet! Derudover sætter kun fantasien grænser, både for faste og ad hoc aktiviteter.

 

 


Udover de faste aktiviteter beskrevet ovenfor, laver vores Team Event en række enkeltstående events - vi har f.eks. afholdt 1. hjælps kurser, bølge-seminar, curling, foto-foredrag, lerdueskydning, stranddag for Børnehjælpsdagen. vores eget Sommer OL. Sankt Hans aften, Frivillige Fest og besøgt klatrehallen. 

Følg med på vores Facebookside, så du ikke går gli af aktiviteter (eller evt. aflysninger).


AKTIVITETER PÅ "PAUSE"

Aktiviteter på pause er aktiviteter, hvor vi f.eks. mangler faciliteter til at understøtte dem, instruktører eller ansvarlige til at stå for dem, eller hvor opbakningen p.t. ikke er tilstrækkelig til at vi kan gemmenfører dem.  

 

Fodbold i Hermeshallen - PÅ PAUSE
Tirsdag kl. 07:00 - 08:00.

Den bedste start på dagen, er med Indendørs-fodbold sammen med SportsKollektivet, så er du klar til hvad som helst resten af dagen.


Slacklining i Hermeshallen - PÅ PAUSE
Torsdag kl 19:00 - 21:00.

Udfordr og træn din balance og styrke på slackline, træningsbolde og meget andet, og bliv bedre til al sport. 

Yoga i Kedelhallen - PÅ PAUSE
Mandag fra 17:30 til 19:00


Balance i sind og krop i en travl hverdag.

Medbring yogamåtte hvis du har, ellers kan du låne.

 

Sankt Hans Aften i Amager Strandpark 
Onsdag d. 23. juni 2021 kl. 18.00 

Vi fejre (næsten) altid Sct. Hans sammen. Klubben bestiller maden, medbringer borde, grill og telt - i fællesskab klarer vi det praktiske på selve dagen.

.

.


Kontakt bestyrelsen eller Team, hvis du ønsker pausen skal være slut for en af ovenstående aktiviteter.