Aktiviteter i klubben

 

SportsKollektivets primære formål er at være inkluderende, hvilket afspejles i udvalget af aktiviteter, der spænder bredt fra surf-camps til yoga sessions. Vi er dermed en sportsklub med mange events, der giver medlemmerne mulighed for at være fysisk aktive igennem hele året, uanset sportsgren og sæson. 

For at imødekomme diversiteten i medlemsskaren, sikrer SportsKollektivet en bredde i udvalget af aktiviteter, således at alle kan være med. 

 

Vores omdrejningspunkt er ikke det enkelte individs udøvelse af en sport, men derimod handler det i højere grad om fællesskabets samlede deltagelse i sporten. 
Summen skal være en god oplevelse for alle, og der er derfor ikke pålagt deltager-kriterier til vores aktiviteter. Alle kan deltage, alle skal føle sig velkomne, og de erfarne hjælper de mindre erfarne. 

 

SportsKollektivet udbyder aktiviteter året rundt. Aktiviteternes frekvens varierer ift. årstid, men som hovedregel vil medlemmerne opleve aktiviteter hver måned, og i vinterhalvåret flere gange om ugen. De enkelte aktiviteter er nærmere beskrevet under sommer og vinter.

 

Alle aktiviteter bliver slået op som events på vores facebookside - det sker, at spontane events alene bliver slået op i Members Lounge - en lukket facebookgruppe, forbeholdt vores medlemmer.