☆ Løb ☆

På denne side finder du alt, hvad du skal vide om ★ Løb ★ i SportsKollektivet.
 

PRAKTISK INFO:
 

Sæson: Hele året
Tidspunkt Mandag kl. 18.30 - 19.30
Lokation: Sommer: Søndermarken
Vinter: Frederiksberg Idrætspark
Find vej: Klik for kort, rutevejledning og video.
Udstyr: Løbetøj tilpasset årstiden. 
Tilmelding: Senest 24 timer før start via Facebook event
Corona:  Se retningslinjer her - Åbner i nyt vindue. 


Du er meget velkommen til at prøve at deltage i SportsKollektivets aktiviteter. Fanger det din interesse, og ønsker du at blive medlem, melder du dig ind via shoppen her

 


 

 

KICKSTART DIT LØB

Skal du i form, i bedre form, eller have et boost til dit løb, så kom og løb med SportsKollektivet.

Vi løber hele året, kombinere løb med elementer af funktionel træning, og guider dig igennen den træning du altid bør lave, men aldrig får lavet alene. Du får sved på panden, en bedre kondition samtidigt med du har det sjovt.

Det er GRATIS at være med, og du må meget gerne tage kæreste, ægtefælle, ven/veninde, nabo, kollega eller andre med du mener bør deltage sammen med dig. 

LØB FOR LIVET
 

"Bevæg dig for Livet" skal sætte Danmark i bevægelse - for sjov, for hinanden og for livet.

"Løb for Livet er SportsKollektivets løbe-tilbud, som er startet på opfordring fra bla. Frederiksberg Idræts-Union og Frederiksberg Kommune og har fået støtte fra "Bevæg dig for livet".

Vi er blevet så glade for løb, at det nu er fast aktivitet i klubben, igennem hele året, og der er for alle som vil i gang eller blive bedre løbere.
  

BLIV EN DEL AF LØBEFÆLLESSKAB

 


SportsKollektivet vil gerne sætte dig og dit liv i bevægelse, og invitere dig til at løbe sammen med os. Uanset om løb er nyt for dig eller du allerede er rutineret, er det din chance for at blive en bedre løber sammen med os. 

Du får instruktion af erfarne instruktører, løbe-program, viden om løb, sved på panden, fælleskab on- & offline og ikke mindst en masse dejlige mennesker at dele det med. 

Uanset om du vil supplere din egen træning eller deltage i et forløb,  håber vi at have fanget din interesse, så du vil læse videre nedenfor, og forhåbentlig vil løbe med. 

Vi modtaget jævnligt tilbud fra vores samarbejdspartnere, og når du løber med os, får du også glæde af disse. 

Du finder al informationen nedenfor, og du er selvfølgelig altid velkommen til at invitere andre med. Vi glæder os til at løbe for livet sammen med dig! 

​​​​​​​SportsKollektivet

 


 

 

PROGRAM

Uanset om dine første løbesko stadigvæk ser nye ud, eller du allerede har en omfattende samling af udtrådte, har vi sammensat et program, hvor du vil blive udfordret, motiveret, støttet og engageret til at løbe og blive bedre til det. 

Vi arbjeder med konditionen, men har også elemnter af funktionel træning som tilgodeser dit bevægelsesmønster og vi skaber indsigt i optimering af løbestil, samt løbe-økonomi. Det hele fletter vi sammen med sociale elementer, så det bliver meget sjovere at løbe.

De forskellige niveauer tilgodeses ved at variere øvelser, programmer, mængder etc. 

Vi mødes hver mandag til fælles træning, og du har mulighed for at få program til selvtræning herudover. Du får adgang til vores lukkede gruppe, hvor du kan stille spørgsmål, kordinere træning med de andre deltagere, samt løbende få input til at motivere dig og forbedre din træning. 

Vær med og bliv en bedre løber, mens du har det sjovere!

 


 

 

PRAKTISK INFORMATION

Vi mødes hver mandag kl. 18.30. Forvent med op- og nedvarmning at træningen vare max. 1 time.

Vi træner på Frederiksberg, om sommeren primært i Søndermarken, og om vinteren primært i Frederiksberg Idrætspark, hvor det er et ekstra plus med lys på banen, toiletter og en varm café. Andre steder kan komme i spil, afhængigt af træningen. 

Du kan deltage uanset om du er med i et forløb eller vil have suppleret din egen træning. Spørg gerne Instruktørerne som altid kan altid hjælpe dig med information. 

Udover den fælles træning får du mulighed for at kordinere selvtræning med de andre deltagere via vores lukkede gruppe. Her vil du også kunne stille spørgsmål og løbende få input til at motivere dig og forbedre din træning.

TILMELDING

Det eneste det kræver for at være med er, at du tilmeder dig på Facebook, møder op, og gi´r en high-five efter træning. 

Ønsker du information fra klubben, kan du tilmelde dig via linket nedenfor. 

Du finder formularen her: TILMELD MIG NU.

Ønsker du at bruge klubbens andre tilbud kræver det medlemsskab, men du er selvfølgelig velkommen til at kigge forbi og prøve nogen af de andre aktiviteter først.

Ønsker du at vide mere om medlemsskab så klik her eller spørg til træningen.

 


 

FACEBOOK EVENTS

Du finder vores træninger via vores side på Facebook. 
 

Besøg os på Facebook her: SportsKollektivets Facebookside

Klik på "Begivenheder" på side, hvor du vil finde alle vores aktiviteter.

Vi køre af og til forløb, hvor du med fordel kan følge hele forløbet og træninger hertil. Til alle træninger laves niveauer der tilgodeser den enkelte i forhold til hvor de er med deres løb. 

Husk også at kom med i vores løbe-gruppe på Facebook. Klik her

 SAMARBEJDSPARTNERE
 

Goline

Line Hedegaard Nielsen har en bachelor i idræt og en kandidat i human fysiologi, er tidligere elitesportsudøver, skiinstruktør og har de sidste 6 år trænet mange forskellige mennesker og aldergrupper, med fokus på både den fysiske og psykiske del. 

Line har medvirket til at udvikle SportsKollektivets løbe-træing, og er forsat tilknyttet klubben, hvor hun tilføjer et højt niveau af både faglighed og godt humør. 

Links: 

CPH RUN SHOP

CPH RUN SHOP er under samme tag som Copenhagen Floorball Center, som i årvis har forsynet medlemmerne med indendørs-sko. 

De bidrager med viden om sko, udstyr og løb samt deres store netvæk med mange løbe-kapaciteter.

Udover de kan sikre dig den rigtige løbesko, får du som medlem også rabat og gode tilbud på udstyr. 

Links: