Frivilllige til CPH Half 2023

Oprettet d.

Frivilllige til CPH Half 2023


I SportsKollektivet er alt baseret på frivillige, både i forhold alle vores egne aktiviteter, og når vi stiller med frivillige til løb som CPH Half, CPH Marathon og Royal Run. Det har vi gjort igennem flere år, og igen i år var vi med til CPH Half. Det giver os mulighed for at hjælpe byen, de mange løbere og klubben.

I år var vi dog udfordret på, at vi manglede et par frivillige til at være fuld besat på posten, og selvom det altid er travlt, blev det ekstra travlt og udfordrenede i år, da det varme vejr kom bag på mange løbere og arrangørerne. Vores depot med vand, energi og frugt befandt sig sidst på ruten, Selvom vi havde forberedt depottet godt, kunne vi nærsten ikke følge med behovet for især væske, ligesom vi i langt højere grad oplevede løbere som havde brug for hjælp.

SportsKollektivets frivillige medlemmer knoklede på, og løste opgaven flot trods udfordringerne.

Har du lyst til at hjælpe, så hold øje med vores Facebookside, hvor vi ligger begivenheder med løbene op. Du kan hjælpe, uanset om du er medlem af SportsKollektivet eller ej, og det er også en glimrende måde at møde nogen af vores medlemmer, hvis du overvejer at melde dig ind!