Kysten er klar for SportsKollektivet

Oprettet d.

Kysten er klar for SportsKollektivet

SportsKollektivet, en mulitsports-forening med hjemsted på Frederiksberg, modtager støtte fra Nordea-fondens kystpulje.

Med kr. 250.000,00 i støtte kan SportsKollektivet nu igangsætte projekt med at skabe større sikkerhed og udviklingsmuligheder for vandsports-udøvere. I tillæg muliggør støtten at foreningen på en sikker måde kan give børn og voksne byboer en større tilknytning til havet gennem nogle af de unikke oplevelser som kun findes ved kyst og hav.

Formand i SportsKollektivet glæder sig især over, at det med støtten vil være muligt at igangsætte aktiviteter og events, som ellers vil være umulige at realisere indenfor klubbens normale rammer.

Lars Vincent Pedersen udtaler: ”Støtten giver fantastiske muligheder, som normalt vil være umulige for mindre, frivillige foreninger at realisere. Det giver SportsKollektivet en helt unik mulighed for at støtte op omkring udviklingen af vandsports-udøvere, og giver flere byboer chancen for at opleve kyst og hav på en mere sikker måde. Vi ser også meget frem til, at samarbejde med andre foreninger, så de også kan få glæde af støtten”.

Støtten skal konkret bruges til indkøb af en RIB Gummibåd.

50 mio. kr. til kystaktiviteter
SportsKollektivet har modtaget 250.000,00 kroner i støtte fra Nordea-fondens kystpulje på 50 mio. kr., der uddeles til projekter, som skaber aktivitet og styrker fællesskabet langs landets kyster.

”Kysten er klar, og vi er glade for, at SportsKollektivet vil være med til at skabe nye stærke fællesskaber ved kystområde,” siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv.

Kystpuljen havde ansøgningsfrist 10. juli 2018, og i alt forventes cirka 100 aktivitetsskabende projekter fra hele landet at få støtte fra Nordea-fondens kystpulje.

 

Om Nordea-fonden

•    Nordea-fonden har et almennyttigt og velgørende formål. Hvert år uddeler fonden ca. 500 mio. kr. til projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur.

•    Med kystpuljen uddeles i 2018 50 mio. kr. til projekter, som skaber aktivitet og styrker fællesskabet langs landets kyster. Projekterne støttes med mellem 100.000 kr. og 1.000.000 kr., og foreninger, selvejende institutioner og kommuner m.fl. kunne søge puljen med ansøgningsfrist 10. juli 2018.

•    Læs mere på www.nordeafonden.dk/kystenerklar